Zin om als vastgoedspotter aan de slag te gaan?

Altijd al interesse gehad? Maar nooit een stap in deze richting gezet?
Voel je een baksteen in de maag en interesse in deze sector?

Vastgoed is een interessante sector met verschillende doorgroeimogelijkheden. En wij zijn op zoek naar teamleden! Alles start immers bij het spotten van de goede locatie. Een bijverdienste als vastgoedspotter is ideaal om jezelf te ontwikkelen of om aardig bij te verdienen natuurlijk … Welcome to the team!

Wie zoeken we?

Eigenlijk iedereen. Of je nu student, gepensioneerde of iemand met tijd die het in bijberoep wil doen bent: iedereen is welkom.

Wat meer ervaring in vastgoed, ook dan is een samenwerking mogelijk. Trouwens heb je een pand te koop? Geef ons een seintje.

Wat te doen?

Je ogen open houden en interessante opportuniteiten registreren via onze website. De panden en gronden liggen voor het rapen! Kijk rond, registreer en wij evalueren de mogelijkheden. Voor je het weet rijf je de commissie binnen!

Geen ervaring?

No prob, ervaring is niet nodig. Wil je toch wat meer opsteken over vastgoed en hoe eigendommen te spotten, dan voorzien we een korte opleiding.

Teamlid worden? Top! Naast de commissie kun je rekenen op leuke extraatjes.

Meer weten?

Meer tips en tricks vind je op onze blog en de FAQ! Zit je toch nog met vragen? Bel, mail of maak een afspraak. Registreer jezelf en begin panden door te sturen.

Hier vind je alvast hoe je het perfecte pand vindt!

You keep your eyes open, we check the rest and pay you the prize.

Ga terug naar nieuws